Bármilyen maradék sülthúsból kiváló húskrémet készíthetsz pillanatok alatt!

Hozzávalók:

  • bármilyen sülthúsimagesCAAGEY27.jpg
  • tejföl
  • 1-2 vörös- vagy lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma (nem kötelező)
  • 3-4 nagyobb ecetes uborka
  • só, bors izlés szerint

Elkészítés:

  • a sülthúst végjuk aprób darabokra, a hagymát kockázzuk fel
  • turmixgépbe tegyük bele a felaprított összetevőket és a fokhagymát, addig turmixoljuk, amíg pépes nem lesz
  • a száraz masszához adjunk hozzá annyi tejfölt, hogy krémes legyen
  • az uborkákat vágjuk apró kockára és adjuk a masszához, majd sóval és borssal ízesítsük
  • a tálalás előtt legalább 1-2 órát tegyük hűtőbe, hogy az izek összeérjenek
  • piritóssal, vagy friss ropogós kenyérrel, hagymával kínáljuk.

 

Elkészítési idő: 10-15 perc + 60-120 perc pihentetés

Nehézségi fok: könnyű

Költség: kb 300-400 Ft

Szerző: Spórolj Kreatívan  2014.02.13. 12:47 Szólj hozzá!

Címkék: Konyha Olcsó ételek

A bejegyzés trackback címe:

https://sporoljkreativan.blog.hu/api/trackback/id/tr315812410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása